• BITCOIN/TL
    2110437,273
    % 0,78
  • ETHEREUM/TL
    103485
    % 1,00
  • RIPPLE/TL
    17.24
    % -0,31
  • BITCOIN CASH/TL
    15747.78,392
    % 0,14
  • LITECOIN/TL
    2752.95
    % 0,50
  • COSMOS HUB/TL
    274.03
    % -0,93
  • CARDANO/TL
    15.54
    % -0,26
  • TETHER/TL
    32.54
    % -0,04

Reserve Rights (RSV) Nedir?

Reserve Rights (RSV) Nedir?

Reserve Rights (RSV) Nedir?

Bugün sizler için Reserve projesi ne işe yarar, Reserve Rights (RSV) token nasıl yapılır ve RSV coin’in özellikleri dahil olmak üzere başlıklar  tarafından anlatmaya çalışacağız.  Reserve Rights Nedir?

Reserve Rights ve Reserve projesinin token’ı olarak geçmekte. Projenin amacı da merkezsiz rampalar aracılığıyla hiçbir uygulama yönünden kapatılamayan stablecoin oluşturma durumudur.Reserve Projesi’nin yararı, hiçbir ağ yönünden kapatılamayan bir stablecoin oluşturmaktır. Projenin  yapımcıları ise oluşturulan stablecoin’e merkezsiz itibari para rampaları verip sistemdeki kapatılma gibi sorunları çözmeyi  planlıyorlar.

Cardano (ADA)

Cardano (ADA) alt yapısı ve son zamanlardaki yükseliş grafiği ile birçok yatırımcının dikkatini çekmeyi başardı. Birçok kripto para borsasında yerini alan ve en güvenilen altcoinler sıralamasında hızla yükselen kripto para ile ilgili birçok konu merak ediliyor. Cardano (ADA) Kimin Projesi 2015 senesi itibariyle geliştirilmeye başlamış olan ve 2017 senesinde Ethereum ve BitShares'in kurucuları arasında olduğu bilinen Charles Hoskinson ile birlikte ortaya çıkarılan Cardano 2017 senesinde ortaya koyduğu çıkışı ayrıca da

İlgili İçerik

Projeyi yapan kişilere göre insanların parası güvende durmalı. Özellikle milyonlarca insanın paraları, farklı sebeplerden dolayı güvenli bir şekilde saklanamıyor. Özellikle farklı bankalar güvenilmez oldukları için, hükumetler borçlarını ödemek için paranın değerini azaltabilirler, bu da  insanları ciddi bir şekilde zarar verebilir.Projede  iş yapanlar, suç dışında dünyadaki insanların istedikleri kişilerle işlem yapması gerektiğini bilir. Bu yüzden sınırlar arası işlemleri dokunmadan olarak yapılmasına olanak sağlar.

Reserve bu durumu çözmek için, merkezsiz stablecoin  Meydana getirdi. Merkezsiz stablecoin, global anlamda dağınık bir ağda çalıştığı için kimse yönünden kontrol edilemez. Bu durumda hükumetler, sizin paranızı suistimal edemez.Reserve projesi olmadan evvel kripto paralar, para birimleri ile ilgili sorunlardan dolayı piyasaya sürülmüştü. Ama zamanla traderların araya  ulaşması ile beraber son derece spekülatif bir hale  geldi. Reserve projesine göre kripto paralar, kendi durumlarını kolayca konsolide edecektir ve sebeplerini birkaç maddede özetliyor.

-Paralar pekkaç parçaya bölünebilir.

-Kripto paralar problemi sonuca ulaştırmaya çalışıyor, ama çoğu stablecoin projesi merkezi ile ABD doları sayesinde değerini koruyor.

-Firmaya göre ileride kripto parası dolardan bağımsız stablecoin olarak. Söylenilen stablecoin’in en önemli özelliği, merkezsiz olmasından kaynaklanıyor.